Ontvang een gratis offerte

Bel ons op

0478 37 01 10

Ontvang een gratis offerte

Bel ons op

0478 37 01 10

Ontvang een gratis offerte

Bel ons op

0478 37 01 10

Sanitair

Sanitair

Sanitair

Ook voor een renovatie van uw badkamer of keuken kan u vast en zeker bij ons terecht. Nieuwbouwwoning of renovatie, wij staan voor u klaar. U kiest in de toonzaal naar keuze uw nieuwe interieur en wij zorgen dat uw paradijs om de lekkerste gerechten op tafel te toveren gerealiseerd wordt. Of zoekt u een badkamer waar u volledig tot rust komt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Totaalaanpak badkamer

Een badkamer renoveren : waar beginnen??

Er komt heel wat bij kijken. Er duiken ook geregeld onverwachte problemen op en de kostprijs ligt vaak hoger dan verwacht.

Daarom : goed begonnen is half gewonnen. Wees goed voorbereid. Zo voorkom je onvoorziene kosten, tijdverlies en ergernissen.

  1. Denk goed na welk interieur je wil en bekijk ook eens je grondplan. Waar liggen de leidingen? Moeten leidingen bijkomen of verplaatst worden?

  2. Ga langs in een toonzaal naar keuze en laat je inspireren! Wij maken een richtprijs op van de door u gekozen materialen

  3. Eens de renovatie begonnen is en de badkamer is uitgebroken, kan je makkelijk nagaan of de leidingen nog in orde zijn

Wij bieden u een samenwerking aan met elektriciën en metser.
Zo wordt gekeken of de elektriciteit aan vernieuwing toe is en de passende tegels bij uw nieuw gekozen badkamer worden vakkundig geplaatst.

Keuken

Samenwerking met erkende keukenbouwers.

Renovatie & nieuw

Droomt u van een badkamer waar je volledig tot rust komt? Is je huidige badkamer aan vernieuwing toe?

U kiest in de toonzaal naar uw keuze een volledige nieuwe badkamer en wij doen de rest!

Wat moet dat kosten?

Vraag een offerte!

Adres

Wingensesteenweg 40
8700 Tielt

Contact

Info@cvw-bvba.be

0478 37 01 10